Måleri i Norrköping

Behöver du hjälp med måleri i Norrköping? Kontakta oss på Nymålat i Norrköping!

Vi har under våra verksamma år hjälpt både privatpersoner och företagsägare som önskar ta del utav våra tjänster. Några av våra mest välkända måleriuppdrag innefattar målning av butikslokaler tillhörande verksamheter så som Elgiganten, Coop Extra och Mekonomen.

Kostnadsfria offerter

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och har självklart även F-skattsedel som gör att privata kunder även kan få skattereducering på arbetskostnaden med hjälp utav ROT-avdraget.

Rätt färg och nyans

Våra målare finns tills hans för dig genom hela måleriprocessen och ser till att resultatet når upp till din förväntningar och önskemål. Med flera års erfarenhet kring att utföra måleriprojekt har de ett gott sinne för vilka färger och nyanser som fungerar för olika ändamål. Vi vet att en färg kan se helt annorlunda ut på färgkartan och i verkligheten och hjälper dig att välja den nyans som ger dig bästa möjliga resultat.

Om du önskar ta del utav våra måleritjänster i Norrköping eller på andra orter i Östergötland är du välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi ser fram emot att höra från dig!

maleri22

Vi kan måleri!